Despre noi

Central Art Studio înseamnă educație prin artă. Principalele obiective: descoperirea tinerelor talente artistice, cât și cultivarea, promovarea și încurajarea aptitudinilor creative ale copiilor, prin cursuri inovatoare și ateliere distractive la prețuri accesibile tuturor, în centrul Bucureștiului.

Copiii vor avea șansa să participe, să se afirme și să fie premiați (individual sau grup) în cadrul festivalurilor și concursurilor naționale adresate copiilor și adolescenților.

Metoda de lucru recomandată de noi copiilor este „Invată jucându-te”. Această metodă prezintă avantajul de a-i ajuta pe elevi să perceapă exercițiile propuse de noi ca o recreere și nu ca o constrângere, fiind îndrumați  de echipa noastră într-un mediu plăcut și prietenos, astfel copiii se vor simți dezinhibați și liberi.

Vor învăța să-și exteriorizeze emoțiile, gândurile, să se exprime liberi încă de la cele mai fragede vârste, conștientizând și valorificând imaginația prin intermediul artei.

Socializarea cu alți copii este importantă în dezvoltarea personalității, aceasta ajutându-i să se integreze într-o echipă și să aparțină unui grup.

Înscrie-te acum completând :

[[[["field13","contains",""]],[["redirect_to",null,"http:\/\/www.centralartstudio.ro"]],"and"]]
1 Step 1
Formular de înscriere cursuri
Date părinte sau reprezentant legal
Nume
Prenume
Telefon
Date cursant
Nume complet
Vârstă
Acord primire informațiiAfla mai multe
Previous
Next
powered by FormCraft

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!