De ce „educație prin artă”?

Vezi oferta After School >>> și Summer School >>>

„Central Art Studio s-a născut din dorința de a conserva valorile și etica prin artă, dar și din multă iubire pentru copii. Împreună cu soțul meu, am creat o comunitate cu totul aparte dedicată în exclusivitate copiilor și nevoilor lor, în care zilnic îi așteptăm într-o atmosferă asemenea unei familii calde. Copiii sunt sursa noastră de inspirație și pentru ei ne reinventăm mereu.” (Andreea Maria Turianu)

Copiii trebuie încurajați încă de la cele mai fragede vârste să se lase purtați de propria lor imaginație. Este important ca ei să-și descopere latura sensibilă și să nu o reprime, astfel încât energia lor să fie folosită constructiv, deoarece primii ani de formare reprezintă o etapa fundamentală în viața unui om.

Arta pune în funcțiune și stimulează toate simțurile, iar copiii răspund cu ușurință provocărilor, lăsându-se captivați de jocul artistic. Nimic nu poate fi mai ușor decât a învăța prin joc. Fiecare copil este unic și minunat prin felul său de a fi, iar propunerea noastră este de a-i provoca să se exprime prin intermediul artei.

Dragă cititorule, dacă și tu iubești arta atunci te așteptăm să faci parte din familia Central Art Studio și să împărtășești viziunea noastră: arta este cel mai bun instrument în vederea educării și cultivării unui caracter.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!