Echipa

“Suntem o echipă de tineri entuziaști, plini de energie, dornici să le împărtășim copiilor din experiența noastră profesională, pentru că ne pasă și pentru că în educația lor stă viitorul nostru.”

(echipa Central Art Studio)

Andreea Maria Turianu și Victor Ilie

Andreea Maria Turianu și Victor Ilie, actori și fondatori ai școlii Central Art Studio sunt absolvenți ai  Facultății de Arte – specializarea „Actorie” …

Citește mai mult

Lavinia Gherghina

Lavinia Gherghina – artist vizual (plastic), absolventă Universitatea Națională de Arte București.

Cristian Mihai

Cristian Mihai absolvent al Facultății de Interpretare Muzicală din cadrul Universității Naționale de Muzică București, solist în trupa Nightshift, colaborator al lui Marius Matache. Pe Cristian îl cunoașteți și de pe scena Românii au talent.

Aurelian Niculae

Cunoștințele, experiența de peste 35 ani și pregătirea excepțională a antrenorului Aurelian Niculae (Candidat Maestru) este cel care va îndruma copiii dumneavoastră într-un mod isteț, profesionist și metodic în pătrunderea tainelor minunatei lumi a șahului.

Carmen Codreanu

Profesor coordonator: Absolventă a Universității București – Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, secția germană – engleză cu prof Carmen Codreanu.

Daniela Elena Mei-Roșu

Psihoterapeut specializat în psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!