Cursuri de limba germană

Cursurile de limba germană pentru copii, desfășurate într-un mediu ambiant plăcut, se bazează pe metode de predare interactive eficiente. Aceste metode vizează participarea activă a fiecărui copil în parte şi îl ajută să înţeleagă şi să asimileze cu uşurinţă structurile gramaticale şi lexicale ale limbii germane, urmărind în paralel să-i trezească interesul și chiar pasiunea pentru această limbă.

În predarea lecțiilor se vor utiliza diversemateriale didactice audio-vizuale ce ajută asimilarea noțiunilor.

Călătoria de o mie de mile începe cu un singur pas!

„Das bin ich” – ăsta sunt eu! – Manualul Planetino ne învață cum să ne prezentăm în limba germană și cum ne putem descurca aprofundând limba.

Hai să ne cunoaștem: Ne salutăm și ne luăm la revedere, întrebăm și formulăm propoziții; vocabular, lexic, gramatică (călătorim cu ajutorul imaginilor proiectate și a jocurilor interactive). Iată-l pe prietenul meu Planetino: ne prezentăm prietenii și descoperim lecție cu lecție manualul.
Hai să ne jucăm: Cheamă-l pe Planetino la joacă, întrebăm și formulăm propoziții, pantomimă, subiecte de dezbatere la alegere (socializare și comunicare).

Familia mea: cine, ce, unde, cum?
Mediul înconjurător: Spune-i lui Planetino ce ai chef să faci și ce îți dorești (călătorim cu imagini, ascultăm și interacționăm prin dialoguri, desen tematic).
Arta & Planetino ne învață cântece și poezii.

Informații:

Profesor coordonator: Absolventă a Universității București – Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, secția germană – engleză cu prof. Carmen Codreanu.

  • Vârste: cuprinse între 5-11 ani;
  • Frecvență: săptămânal (1 ședință pe săptămână);
  • Orar: Marți 17.00 – 18.00 (5-8 ani – începători), 18.00 – 20.00 (9-12 ani – avansați);
  • Perioadă: Semestrul I (septembrie – ianuarie), Semestrul II (februarie – iunie), Ateliere de vară (iulie – august).

Ai ratat începerea cursului? Nu-i nimic, te poți înscrie în orice perioadă a lunii. Contactează-ne și vei primi oferta personalizată.

Se acordă discount:

  • 10% pentru plata integrală a unui semestru
  • 8% din al doilea curs ales
  • 8% dacă ești înscris la after school
  • 8 % pentru al doilea frate/soră

*Discount-urile nu se cumulează.

Înscrie-te acum!

Știați că:

Limba germană este vorbită ca limbă maternă de majoritatea populației în Germania, Austria, Elveția, Luxemburg și Liechtenstein, în estul Belgiei, precum și în regiunea din sudul Danemarcei, în nordul Italiei, în voievodatul Opole al Poloniei și în regiunile Alsacia și Lorena (Franța). De asemenea, germana e vorbită ca limbă maternă de 45 mii de persoane în Cehia și de cca 110 mii de persoane în Ungaria.

În plus, limba germană este vorbită de un număr destul de mare de coloniști germani în SUA, Canada Mexic, Argentina, Uruguay, Brazilia, Paraguay, Chile, Namibia, Rusia (450 mii vorbitori ca limbă maternă), Kazahstan și Australia (cca 1 milion de etnici germani dintre care 200 mii mai rămân vorbitori nativi de germană).

[[[["field13","contains",""]],[["redirect_to",null,"http:\/\/www.centralartstudio.ro"]],"and"]]
1
Step 1

Formular de înscriere cursuri

Date părinte sau reprezentant legal

Nume

Prenume

Telefon

Date cursant

Nume complet

Vârstă

Acord primire informațiiAfla mai multe

Previous
Next

powered by FormCraft

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!