Povestea noastră

           Dragă părinte de copil fericit,

           În urmă cu 8 ani căpăta viață familia Central Art Studio.

           Am visat că ne vor crește aripi și cu ele vom zbura și…am zburat! Am purtat pe aripi generații de copii în care am sădit iubire, încredere și respect.

           Central Art Studio nu a fost niciodată un centru educațional, ci a fost mereu casa cu porți deschise în care trăiește o familie frumoasă. Copiii acestei familii nu sunt simpli elevi, ci sunt copiii viitorului, cei care astăzi sunt educați să înțeleagă că pe aripile lor se află schimbarea și că ei o vor purta mai departe cu curaj și cu zâmbetul pe buze. În această casă noi nu ne ocupăm doar de educație, ci creștem copii fericiți. Ei ne-au ales pe noi ca familie, iar noi le-am clădit casa visurilor. Ei s-au lăsat purtați prin joc și s-au dezvoltat prin artă. De aceea pe ușa casei noastre veți regăsi invitația „Educație prin artă”. Iar după aceste rânduri mă bucur cititorule că și tu faci parte din familia Central Art Studio.

           Înainte de a deveni această familie frumoasă și numeroasă, ca în orice poveste totul a început print-un lucru mărunt. Îl aveam alături doar pe soțul meu, iar viața ne punea în brațe o nouă provocare, teatrul pentru copii. Așa a început totul. Apoi a urmat primul nostru spectacol pus în scenă, iar visul a început ușor să prindă contur. Nici nu știam pe atunci că urma să ne deschidă calea către un nou drum, ce ni se părea atât de familiar: lumea copiilor.

           Relevant de menționat o discuție auzită la radio, în care subiectul principal era “Schimbarea” care vine de jos în sus. Acea propoziție îmi rămasese ceva timp în minte, mă bântuia. Schimbarea care vine de jos în sus – în mintea mea nu putea fi decât educația! Mă implinește astăzi gândul că acea expresie nu a rămas doar o vorbă pierdută în vânt, ci a devenit deviza cu care mi-am construit visul. Un vis despre care la început nici nu știam. Educație! Un singur cuvânt care poate rezolva aproape toate problemele cu care ne confruntăm zilnic…Însă ceea ce este simplu în afișaj este complicat în rădăcini.

            Îmi amintesc că am pornit la drum cu o minunată generație de copii, foarte pasionați de artele teatrale. Închid ochii și pot vizualiza încă ropotele aplauzelor și fericirea de pe chipurile tuturor la finalul spectacolului.

            Încetul cu încetul Central Art Studio a devenit familia care reunește într-o locație de poveste cursurile de artă cu programul after school (școală după școală), summer school (școală de vară), taberele urbane în vacanțele școlare, taberele și excursiile în toată țara, petrecerile animate pline de magie (Central Art Party), studioul foto și evenimentele culturale dedicate copiilor.

           

             Cu iubire,

             Andreea Maria Turianu

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!