Școala Altfel

           Venim la tine în școală, echipa Central Art Studio propune copiilor din învățământul primar (cls. 0 – 4) și gimnazial (cls. 5 – 8) proiecte educaționale prin artă.

           Atelierele durează între o oră si două ore, în funcție de materia aleasă.

Atelier de Dezvoltare Personală „Anti-Bullying” – 60 min

Atelierul se desfășoară prin jocuri de actorie și tehnici de combatere a bullying-ului în școli alături de un psihoterapeut și un actor (atelierul se poate rezerva doar în zilele de marți sau joi).

Este destinat copiilor care au fost victimele bullying-ului sau care au fost martori unor astfel de situații, dar și copiilor care vor să înțeleagă mai bine aceste comportamente.

Vrei să înțelegi mai bine ce este bullying-ul?
– Vrei să înveți să gestionezi mai bine situațiile din clasă, de la școală sau din grupurile de prieteni?
– Ai fost sau ești victima unui comportament tip bullying?
– Îți dorești să înțelegi mai bine cum te poți apăra și cum poți gestiona o astfel de situație?

Atelier de Actorie „Acting Play” – 60 min

Exerciții de dicție, respirație, jocuri interactive de echipă (Cum respirăm corect? Ce face un actor ca să nu-și piardă vocea pe scenă? Cum se pregătește un artist pentru a urca pe scenă? Ce facem cu emoțiile?).

Tehnici actoricești de dezvoltare personală (control, autocunoaștere, atenție, coordonare, orientare în spațiu, memorie, disciplină etc.).

Exerciții de mișcare scenică, gestuală și expresivitate pe stări emoționale (furia, bucuria, mirarea).

Spectacol Ventrilocie – 50 min 

Spectacol de ventrilocie interactiv susținut de unica femeie ventriloc din România. Acest show este un divertisment conceput atât pentru petrecerile dedicate copiilor, cât și pentru evenimentele unde adulții sunt protagoniști. Până la urma, cu toții vrem să fim martorii unui show de umor de calitate, susținut de o artistă care poate vorbi fără să-și miște buzele, folosind mai multe voci și intonații, în jurul căreia păpușile prind viață.

Preț de 45 de minute, copiii au ocazia să o cunoască pe faimoasa Bunicuță Julieta (poate o mai țineți minte de la Românii au talent), să se lase purtați în povestea lui Romeo Alună, Gheorghiță, Fernando și multe alte personaje trăznite. Părinții dacă sunt cuminți pot asista. Dar dacă doresc un spectacol numai pentru ei, atunci situația devine și mai interesantă, căci Bunicuța le va veni de hac. Are fler, are atitudine și glume pe măsură, experiența a făcut-o celebră și se simte flatată atunci când tinerii petrecăreți o invită la banchete, baluri, botezuri sau chiar la propria nuntă.

Vă avertizăm, urmează un show cum n-ați mai văzut în România!

Spectacol Magie – 60 min

Spectacol de magie printr-un program special susținut de un celebru magician din Romania, cu trucuri de magie, concursuri muzicale, dans, recuzită magică și multe alte surprize care se vor ține lanț. Un show care te va ține în suspans preț de 45 de minute, în care trucurile unice te vor face să crezi că totul este posibil și în care chiar tu poți deveni asistent! Debutând încă de pe băncile facultății de actorie, magicianul nostru a transformat acest spectacol, din dragoste pentru copii, într-o adevărată carieră. Mesajul lui către toți copiii este: „Îmi place să le dau senzația că sunt unici și că pot face lucruri nebănuite. Țineți minte copii, nimic nu e imposibil!” Noi nu vă spunem numele lui, rămânând ca voi să deslușiți misterul!

Disco Party – 50 min

Toată lumea pe ringul de dans! Acum este ocazia să-ți arăți talentul pe ritmuri alese, ori în caz contrar să râdem cu gura până la urechi, în timp ce MC-ul nostru va instrui atât copiii, cât și părinții pentru cele mai spectaculoase coregrafii de dansuri.

Animator Special – 60 min

Un animator atipic, haios, care face multe șotii atât pe seama copiilor, cât și a părinților. Îi place să-i antreneze pe copii în diverse moduri, dar dansul prin muzică este unul dintre jocurile sale preferate.
Mai ales, fiindcă acestea fac apel la imaginația copiilor, care-și creează singuri propriile momente coregrafice. Jocuri precum „Apă-Pământ”, „Sfoara Piraților”, „Ghicește cine inițiază mișcarea”, „Scaunele muzicale”, „LIMBO”, „Rață-rață-gâscă”, „Simon spune”, „Cârnacior”, „DEX”, „Bună dimineața domnule căpitan”, „Cursa în saci” – 2 echipe – ștafetă, „Cursa cu baloanele între picioare” – 2 echipe vor stârni interesul și curiozitatea copiilor.

Cere oferta pentru Școala Altfel și venim la tine la școală!

Cere oferta

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!