Școala Altfel

           Venim la tine în școală, echipa Central Art Studio propune copiilor din învățământul primar (cls. 0 – 4) și gimnazial (cls. 5 – 8) proiecte educaționale prin artă.

           Atelierele durează între o oră si două ore, în funcție de materia aleasă.

                        

Actorie si teatru de umbre

Actor Party – A fi sau a nu fi actor la petrecrea ta? – 60 min

Actor Party este un nou concept de divertisment interactiv, dedicat copiilor prin jocuri îndrăznețe de actorie. Mai mult de atât, este un super show unde copilul tău, alături de invitații săi, se vor distra la maxim, coordonați de un actor și vor face jocuri de ice breacking (în cazul în care în gașcă se numără și câțiva timizi), de încalzire, de concentrare și atenție și chiar de dicție, astfel încât petrecerea va fi educativă și distractivă în acelasi timp

Spectacol Ventrilocie – 45 min

Spectacol de ventrilocie interactiv susținut de unica femeie ventriloc din România. Acest show este un divertisment conceput atât pentru petrecerile dedicate copiilor, cât și pentru evenimentele unde adulții sunt protagoniști. Până la urma, cu toții vrem să fim martorii unui show de umor de calitate, susținut de o artistă care poate vorbi fără să-și miște buzele, folosind mai multe voci și intonații, în jurul căreia păpușile prind viață.

Preț de 45 de minute, copiii au ocazia să o cunoască pe faimoasa Bunicuță Julieta (poate o mai țineți minte de la Românii au talent), să se lase purtați în povestea lui Romeo Alună, Gheorghiță, Fernando și multe alte personaje trăznite. Părinții dacă sunt cuminți pot asista. Dar dacă doresc un spectacol numai pentru ei, atunci situația devine și mai interesantă, căci Bunicuța le va veni de hac. Are fler, are atitudine și glume pe măsură, experiența a făcut-o celebră și se simte flatată atunci când tinerii petrecăreți o invită la banchete, baluri, botezuri sau chiar la propria nuntă.

Vă avertizăm, urmează un show cum n-ați mai văzut în România!

Magician – 60 min

Spectacol de magie printr-un program special susținut de un celebru magician din Romania, cu trucuri de magie, concursuri muzicale, dans, recuzită magică și multe alte surprize care se vor ține lanț. Un show care te va ține în suspans preț de 45 de minute, în care trucurile unice te vor face să crezi că totul este posibil și în care chiar tu poți deveni asistent! Debutând încă de pe băncile facultății de actorie, magicianul nostru a transformat acest spectacol, din dragoste pentru copii, într-o adevărată carieră. Mesajul lui către toți copiii este: „Îmi place să le dau senzația că sunt unici și că pot face lucruri nebănuite. Țineți minte copii, nimic nu e imposibil!” Noi nu vă spunem numele lui, rămânând ca voi să deslușiți misterul!

Disco Party – 50 min

Toată lumea pe ringul de dans! Acum este ocazia să-ți arăți talentul pe ritmuri alese, ori în caz contrar să râdem cu gura până la urechi, în timp ce MC-ul nostru va instrui atât copiii, cât și părinții pentru cele mai spectaculoase coregrafii de dansuri.

Animator Special – 60 min

Un clovn atipic, haios, care face multe șotii atât pe seama copiilor, cât și a părinților. Îi place să-i antreneze pe copii în diverse moduri, dar dansul prin muzică este unul dintre jocurile sale preferate.
Mai ales, fiindcă acestea fac apel la imaginația copiilor, care-și creează singuri propriile momente coregrafice. Sunt momente, în care, în funcție și de disponibilitatea pe care o simt din partea părinților, facem schimb de roluri și de data aceasta copiii devin parinti, le iau telefoanele și-i filmează, iar pe părinți îi implic în alte jocuri alternative. Așa și părinții înțeleg că nu e atât de ușor să fii expus și mai mult încep să se distreze ca niște copii. Jocuri precum „Apă-Pământ”, „Sfoara Piraților”, „Ghicește cine

inițiază mișcarea”, „Scaunele muzicale”, „LIMBO”, „Rață-rață-gâscă”, „Simon spune”, „Cârnacior”, „DEX”, „Bună dimineața domnule căpitan”, „Cursa în saci” – 2 echipe – ștafetă, „Cursa cu baloanele între picioare” – 2 echipe vor stârni interesul și curiozitatea copiilor.

Spectacol „Povestea unui greieraș” – 45min

Un spectacol de teatru cu actori și păpuși despre o poveste care îi va cuceri pe copii din primul minut. “Povestea unui greieraș”, este o adaptare după cunoscuta fabulă a lui La Fontaine, cu un mesaj plin de umor și înțelepciune pentru copii mari și mici. Dansul, muzica și buna dispoziție sunt ingredientele care nu vor lipsi și vor ține publicul cu sufletul la gură! Morala spectacolului este simplă și constructivă: greșeala recunoscută este pe jumatate iertată. Voi ce credeți copii, oare va reuși greierașul să-i câștige încrederea și dragostea furnicuței? Spectacolul este interpretat de actori și prin teatru de păpuși.

Spectacol „Băiețelul care a refuzat să crească” – 45 min

O adaptare interesantă după o poveste nemuritoare, interactivă şi veselă a minunatei legende Peter Pan. Piesa este un simbol al copilăriei eterne, al refuzului de a deveni adult. Peter Pan este un băiat curajos și curios, căruia îi place aventura. Temutul căpitan Hook, împreună cu echipajul de pe corabia sa de pirați, își dorește să cucerească tărâmul magic al eroului nostru.
Piesa este adaptată modern după o poveste clasică, încât spectacolul îi va purta pe cei mici într-o călătorie palpitantă, într-un țărâm de basm, alături de mult iubitul personaj Peter Pan, cu care au crescut generații întregi. Cei îndrăzneți vor primi și autografe în culise! Spectacolul este interpretat de actori și prin teatru de păpuși.

Cere oferta

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!