Școala Altfel

           Venim la tine în școală, echipa Central Art Studio propune copiilor din învățământul primar (cls. 0 – 4) și gimnazial (cls. 5 – 8) proiecte educaționale prin artă.

           Atelierele durează între o oră si două ore, în funcție de materia aleasă.

Atelier de Dezvoltare Personală „Anti-Bullying” – 60 min (35 lei/copil)

Atelierul se desfășoară prin jocuri de actorie și tehnici de combatere a bullying-ului în școli alături de un psihoterapeut și un actor (atelierul se poate rezerva doar în zilele de marți sau joi).

Este destinat copiilor care au fost victimele bullying-ului sau care au fost martori unor astfel de situații, dar și copiilor care vor să înțeleagă mai bine aceste comportamente.

Vrei să înțelegi mai bine ce este bullying-ul?
– Vrei să înveți să gestionezi mai bine situațiile din clasă, de la școală sau din grupurile de prieteni?
– Ai fost sau ești victima unui comportament tip bullying?
– Îți dorești să înțelegi mai bine cum te poți apăra și cum poți gestiona o astfel de situație?

Atelier de Actorie „Acting Play” – 60 min (35 lei/copil)

Exerciții de dicție, respirație, jocuri interactive de echipă (Cum respirăm corect? Ce face un actor ca să nu-și piardă vocea pe scenă? Cum se pregătește un artist pentru a urca pe scenă? Ce facem cu emoțiile?).

Tehnici actoricești de dezvoltare personală (control, autocunoaștere, atenție, coordonare, orientare în spațiu, memorie, disciplină etc.).

Exerciții de mișcare scenică, gestuală și expresivitate pe stări emoționale (furia, bucuria, mirarea).

Spectacol Ventrilocie – 50 min (800 lei pentru o clasă, iar pentru mai multe clase ce reunesc un singur spectacol prețul se va personaliza în funcție de numărul copiilor)

Spectacol de ventrilocie interactiv susținut de unica femeie ventriloc din România. Acest show este un divertisment conceput atât pentru petrecerile dedicate copiilor, cât și pentru evenimentele unde adulții sunt protagoniști. Până la urma, cu toții vrem să fim martorii unui show de umor de calitate, susținut de o artistă care poate vorbi fără să-și miște buzele, folosind mai multe voci și intonații, în jurul căreia păpușile prind viață.

Preț de 45 de minute, copiii au ocazia să o cunoască pe faimoasa Bunicuță Julieta (poate o mai țineți minte de la Românii au talent), să se lase purtați în povestea lui Romeo Alună, Gheorghiță, Fernando și multe alte personaje trăznite. Părinții dacă sunt cuminți pot asista. Dar dacă doresc un spectacol numai pentru ei, atunci situația devine și mai interesantă, căci Bunicuța le va veni de hac. Are fler, are atitudine și glume pe măsură, experiența a făcut-o celebră și se simte flatată atunci când tinerii petrecăreți o invită la banchete, baluri, botezuri sau chiar la propria nuntă.

Vă avertizăm, urmează un show cum n-ați mai văzut în România!

Spectacol Magie – 60 min (800 lei pentru o clasă, iar pentru mai multe clase ce reunesc un singur spectacol prețul se va personaliza în funcție de numărul copiilor)

Spectacol de magie printr-un program special susținut de un celebru magician din Romania, cu trucuri de magie, concursuri muzicale, dans, recuzită magică și multe alte surprize care se vor ține lanț. Un show care te va ține în suspans preț de 45 de minute, în care trucurile unice te vor face să crezi că totul este posibil și în care chiar tu poți deveni asistent! Debutând încă de pe băncile facultății de actorie, magicianul nostru a transformat acest spectacol, din dragoste pentru copii, într-o adevărată carieră. Mesajul lui către toți copiii este: „Îmi place să le dau senzația că sunt unici și că pot face lucruri nebănuite. Țineți minte copii, nimic nu e imposibil!” Noi nu vă spunem numele lui, rămânând ca voi să deslușiți misterul!

Disco Party – 50 min (600 lei pentru o clasă)

Toată lumea pe ringul de dans! Acum este ocazia să-ți arăți talentul pe ritmuri alese, ori în caz contrar să râdem cu gura până la urechi, în timp ce MC-ul nostru va instrui atât copiii, cât și părinții pentru cele mai spectaculoase coregrafii de dansuri.

Animator Special – 60 min (25 lei/copil)

Un clovn atipic, haios, care face multe șotii atât pe seama copiilor, cât și a părinților. Îi place să-i antreneze pe copii în diverse moduri, dar dansul prin muzică este unul dintre jocurile sale preferate.
Mai ales, fiindcă acestea fac apel la imaginația copiilor, care-și creează singuri propriile momente coregrafice. Sunt momente, în care, în funcție și de disponibilitatea pe care o simt din partea părinților, facem schimb de roluri și de data aceasta copiii devin parinti, le iau telefoanele și-i filmează, iar pe părinți îi implic în alte jocuri alternative. Așa și părinții înțeleg că nu e atât de ușor să fii expus și mai mult încep să se distreze ca niște copii. Jocuri precum „Apă-Pământ”, „Sfoara Piraților”, „Ghicește cine

inițiază mișcarea”, „Scaunele muzicale”, „LIMBO”, „Rață-rață-gâscă”, „Simon spune”, „Cârnacior”, „DEX”, „Bună dimineața domnule căpitan”, „Cursa în saci” – 2 echipe – ștafetă, „Cursa cu baloanele între picioare” – 2 echipe vor stârni interesul și curiozitatea copiilor.

Spectacol „Povestea unui greieraș” – 50 min (800 lei pentru o clasă, iar pentru mai multe clase ce reunesc un singur spectacol prețul se va personaliza în funcție de numărul copiilor)

Un spectacol de teatru cu actori și păpuși despre o poveste care îi va cuceri pe copii din primul minut. “Povestea unui greieraș”, este o adaptare după cunoscuta fabulă a lui La Fontaine, cu un mesaj plin de umor și înțelepciune pentru copii mari și mici. Dansul, muzica și buna dispoziție sunt ingredientele care nu vor lipsi și vor ține publicul cu sufletul la gură! Morala spectacolului este simplă și constructivă: greșeala recunoscută este pe jumatate iertată. Voi ce credeți copii, oare va reuși greierașul să-i câștige încrederea și dragostea furnicuței? Spectacolul este interpretat de actori și prin teatru de păpuși.

Spectacol „Oscar cel curajos” – 50 min (1000 lei pentru o clasă, iar pentru mai multe clase ce reunesc un singur spectacol prețul se va personaliza în funcție de numărul copiilor)

Povestea „Oscar cel curajos” are ca temă principală teama de a face lucruri noi și îngrijorarea pentru ceea ce s-ar putea întâmpla, precum și neîncrederea în propriile forțe. Această poveste îl ajută pe copil să găsească moduri eficiente prin care poate depăși teama de a face lucruri noi și îl orientează către căutarea soluțiilor. În aceeași măsură îl ajută pe copil să găsească resurse pentru a face față gândurilor care îi alimentează teama precum și strategii de gestionare a acestei frici. Spectacolul este 100% interactiv și este cu actori și păpuși.

Hai la noi, la Școala Altfel!

Vino la sediul Central Art Studio și petrece o zi altfel!

Program între orele 10.00 – 16.30

10.00 – 12.30 – Tabără urbană de fotografie. Ne vom deplasa în puncte cheie din București cu orice aparatură de fotografiat (telefon, aparat foto), vom descoperi alături de un fotograf și un psihoterapeut mici secrete ale artei fotografice, încadrare, elemente cheie, creativitate și originalitate, arta frumosului exprimată prin imagini și studiată din punct de vedere emoțional. Fotografiile vor fi proiectate și vom descoperi ce emoție ne-a determinat să realizăm pe moment acea imagine, cum și de ce transpunem emoția în fotografie.

12.30 – 13.30 – Masă în regim catering: fel principal, fel secundar și desert (fără carne de porc) și pauză în aer liber după masă.

13.30 – 15.00 – Atelier de Actorie:

– exerciții de dicție, respirație, jocuri interactive de echipă (Cum respirăm corect? Ce face un actor ca să nu-și piardă vocea pe scenă? Cum se pregătește un artist pentru a urca pe scenă? Ce facem cu emoțiile?)

– tehnici actoricești de dezvoltare personală (control, autocunoaștere, atenție, coordonare, orientare în spațiu, memorie, disciplină etc.);

– exerciții de mișcare scenică, gestuală și expresivitate pe stări emoționale (furia, bucuria, mirarea);

15.00 – 15.30 – Pauză în aer liber.

15.30 – 16.30 – Spectacol de Magie sau Ventrilocie.

Cere oferta

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!