Școala Altfel

  Venim la tine la școală!

           Echipa Central Art Studio propune copiilor din învățământul primar (cls. 0 – 4) și gimnazial (cls. 5 – 8) proiecte educaționale prin artă.

           Atelierele durează între o oră și două ore, în funcție de materia aleasă.

 

Atelier de Actorie „Acting Play” – 60 min

Exerciții de dicție, respirație, jocuri interactive de echipă (Cum respirăm corect? Ce face un actor ca să nu-și piardă vocea pe scenă? Cum se pregătește un artist pentru a urca pe scenă? Ce facem cu emoțiile?).

Tehnici actoricești de dezvoltare personală (control, autocunoaștere, atenție, coordonare, orientare în spațiu, memorie, disciplină etc.).

Exerciții de mișcare scenică, gestuală și expresivitate pe stări emoționale (furia, bucuria, mirarea).

Spectacol Ventrilocie – 50 min 

Spectacol de ventrilocie interactiv susținut de unica femeie ventriloc din România. Acest show este un divertisment conceput atât pentru petrecerile dedicate copiilor, cât și pentru evenimentele unde adulții sunt protagoniști. Până la urma, cu toții vrem să fim martorii unui show de umor de calitate, susținut de o artistă care poate vorbi fără să-și miște buzele, folosind mai multe voci și intonații, în jurul căreia păpușile prind viață.

Preț de 50 de minute, copiii au ocazia să o cunoască pe faimoasa Bunicuță Julieta (poate o mai țineți minte de la Românii au talent), să se lase purtați în povestea lui Romeo Alună, Gheorghiță, Fernando și multe alte personaje trăznite. Părinții dacă sunt cuminți pot asista. Dar dacă doresc un spectacol numai pentru ei, atunci situația devine și mai interesantă, căci Bunicuța le va veni de hac. Are fler, are atitudine și glume pe măsură, experiența a făcut-o celebră și se simte flatată atunci când tinerii petrecăreți o invită la banchete, baluri, botezuri sau chiar la propria nuntă.

Vă avertizăm, urmează un show cum n-ați mai văzut în România!

Spectacol Magie – 60 min

Spectacol de magie printr-un program special susținut de un celebru magician din Romania, cu trucuri de magie, recuzită magică și multe alte surprize care se vor ține lanț. Un show care te va ține în suspans preț de 60 de minute, în care trucurile unice te vor face să crezi că totul este posibil și în care chiar tu poți deveni asistent! Debutând încă de pe băncile facultății de actorie, magicianul nostru a transformat acest spectacol, din dragoste pentru copii, într-o adevărată carieră.

Mesajul lui către toți copiii este: „Îmi place să le dau senzația că sunt unici și că pot face lucruri nebănuite. Țineți minte copii, nimic nu e imposibil!”

Tobe Africane – 60 min

La „Atelierul de Tobe Africane” obiectivul nostru este să inspirăm și să cultivăm dragostea pentru muzică și tradițiile africane în rândul copiilor. Astfel, îi ajutăm pe copii să-și dezvolte creativitatea, coordonarea motrică și încrederea în sine, oferindu-le și o modalitate distractivă de a se conecta cu cultura africană.

Atelierul de muzică cuprinde 3 părți:

În prima parte sunt prezentate instrumentele muzicale: maracas, tamburine, tobe djembe, baterie, boomwhackers, în a doua parte fiecare copil primește câte o tobă africana (djembe) și învață ritmurile specifice melodiilor auzite, iar la  final fiecare copil va face un solo la setul mare de baterie adus special și ne vom distra maxim cântând la boomwhackers.

Nu ratați oportunitatea de a aduce bucurie și ritm în viața copilului dumneavoastră!

Circ cu animale – 60 min

Bun venit la circul pentru copii! Suntem încăntați să vă prezentăm spectacolul nostru special – Circul cu animale.

Este un eveniment captivant, potrivit pentru cei mici pentru a se bucura de aventuri incredibile în compania unor vedete minunate: porumbelul jucăuș, bichonul maltez care execută parkour și pisicuțele fantastice. În plus: echilibru și balans cu obiecte și multă comedie!

Așadar, pregătiți-vă să râdeți și să vă bucurați de un spectacol inedit!

 

Cere oferta pentru Școala Altfel și venim la tine la școală!

Cere oferta

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!