Ți-am pregătit o vară de neuitat!


*În zilele toride ne vom răcori în piscina din curte sau cu o bătaie cu apă, vom organiza picnicuri în parc, iar fiecare excursie ne va ajuta să asimilăm tematica săptămânii.

Program 8:30 – 17:30 

 • 8:30 – 9:30 – Primirea copiilor.
 • 9:30 – 10:30 – Cercul de încredere (facem cunoștință, planificarea zilei).
 • 10:30 – 11:30 – Kids Workout (inviorare prin sport/dans în fiecare dimineață) și gustare.
 • 11:30 – 13:00 – Ateliere tematice, recapitularea materiei școlare, efectuarea temelor și completarea caietului special de vacanță cu cadru didactic specializat (în zilele de marți și miercuri), concursuri, jocuri de echipă, arts & crafts, bătaie cu apă și relaxare la piscină (piscina se va folosi în ziua de luni a săptămânii tematice).
 • 13:00 – 14:00 – Servirea prânzului.
 • 14:00 – 15:00 – Relaxare (muzică ambientală/povești terapeutice/club lectură).
 • 15:00 – 17:00 – Activități tematice incluse în taxă și pauză de gustare.
 • 17:00 – 17:30 – Timp liber și preluarea copiilor.

Săptămâni tematice:

19.06 – 23.06 / Săptămâna 1Pictură și desen pe șevalete (Învățăm cele mai interesante tehnici de pictură și desen, ne punem la încercare creativitatea, pictăm pe șevalet cel mai frumos peisaj în aer liber, iar la final de săptămână vă invităm pe toți să ne fiți alături la prima noastră expoziție). 

Atelierele tematice din cadrul săptămânii sunt susținute de Lavinia Gherghina – artist vizual, absolventă a Universității Naționale de Arte.

26.06 – 30.06 / Săptămâna 2 – În pielea adulților, supraviețuire domestică și rolul meu în societate (Plecăm de la premiza că vom învăța care este rolul nostru în societate, vom învăța noțiuni de bune maniere, cum să ne gestionăm singuri bugetul, relația cu membrii familiei, cum devinim responsabili, cum ne alegem meseria potrivită / deplasare la piață cu buget prestabilit, atelier I can cook & clean, Role-Play „În familie”, „in colectivul meu de prieteni”, „la școală”).

3.07 – 7.07 / Săptămâna 3 Ghid de supraviețuire în natură (Excursie cu metroul la Grădina Botanică, picnic, cum imi fac corect bagajul, treasure hunt, orientare cu busola, atelier de orientare pe stradă, ce fac dacă mă rătăcesc?, semne de prevestire a vremii, atelier de acordare prim ajutor, cum aprind focul, atelier cum montez un cort).

10.07 – 14.07 / Săptămâna 4Despre emoții și antibullying (Vom discuta despre prietenie și empatie, vom detalia ce presupune cercul social și relațiile pe care le are fiecare copil, îmi voi cunoaște rolul în societate, vom învăța noțiuni de leadership, atelier experimental ,,personajul meu preferat”, atelier senzorial gustativ -tactil-olfactiv, tehnici de negociere și gestionarea unui conflict). Excursie cu metroul la Museum of Senses.

17.07 – 21.07 / Săptămâna 5Jurnalism și Televiziune (Cum distingem un fake news si cum ne ferim de știri nefavorabile din media, învățăm să nu ne lăsăm pradă unei capcane pe internet. Tehnici de public speaking. Cum vorbesc în fața unei camere video! Cum comunicăm în fața unui public? Mă poate ajuta jurnalismul în viața de zi cu zi sau mă poate ajuta să fac față unui bullying sau bullying viral?). Atelier practic ,,Sunt reporter pentru o zi’’.

Invitat special Ramona Ilie – prezentatoare al matinalului Antena Stars

24.07 – 28.07 / Săptămâna 6Pasiunea mea – Muzica (Ritm și coordonare, artiști preferați. Stiluri muzicale. Atelier tobe africane. Istoria muzicii, coregrafii de dans, concurs de dans, recunoaște instrumentul muzical, senzorial party. Sunt DJ pentru o zi – experimentăm și învățăm să utilizăm o consolă reală de dj).

31.07 – 4.08 / Săptămâna 7 – Fotografie și artă vizuală (fotografia de peisaj și de portret). Vom învăța arta vizualului și arta fotografică. Vom surprinde cele mai interesante cadre din Parcul Carol, vom analiza fotografiile, iar cea mai bună fotografie a fiecărui copil va participa la concurs. Învățăm fotografia de portret în studio cu aparatura necesară.

Atelierele tematice din cadrul săptămânii sunt susținute de Victor Ilie Photovision.

7.08 – 11.08 / Săptămâna 8Educație financiară și drepturile copilului în lume (Vom cunoaște și înțelege drepturile și obligațiile în societate, cultură civică, înțelegem de ce este important să respectăm reguli în viața de zi cu zi și cum ne gestionăm bugetul, jocuri de rol, exerciții în echipă).

14.08 – 18.08 / Săptămâna 9 Jocurile copilăriei & Disco Party (Ultima săptămână de summer school ne va aduce aminte de toate jocurile copilăriei ca un curcubeu de acțiune și mișcare. Coregrafii de dansuri, petrecere tematică cu costume și multă voie bună).

SUMMER SCHOOL JUNIOR

Un program special conceput pentru copiii care urmează clasa pregătitoare începând cu luna Septembrie 2023

Dragi părinți,

Vă mai amintiți prima voastră zi de școală?

Unul dintre cele mai importante etape din viața oricărui copil este începerea școlii. Primele emoții, întâia zi de școală, întâlnirea cu primul învățător.

Trecerea din mediul preșcolar în cel școlar este o provocare pentru orice familie.

Programul nostru Summer School Junior este special creat pentru a facilita puntea copiilor preșcolari.

Auzim de multe ori: „copilul meu a împlinit vârsta potrivită începerii școlii și a învățat să scrie și să citească, deci e pregătit să intre la școală”. 

Însă dragi părinți, din experiența noastră vă spunem că nu doar prin procesul academic copilul este pregătit, ci este foarte important să fie pregătit si din punct de vedere emoțional și social.

Cui i se adresează programul Summer School Junior:

 • Copilul tău are vârsta cuprinsă între 5,5 – 7 ani și urmează să intre in clasa pregătitoare (a terminat ultimul an de grădi)?
 • Simți nesiguri pașii copilului tău spre clasa pregătitoare?
 • Vrei să dobândească încredere in forțelele proprii, să devină autonom, pregătit?
 • Te temi că e stingher într-un colectiv nou format la școală?
 • Ai vrea să-l știi dezinvolt și să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare?
 • Toate acestea sunt firești, iar noi iti propunem o gamă largă de soluții prin activități!
 • La școala noastră de vară vă așteaptă o echipă de cadre didactice cu experiență în domeniul educației și al dezvoltării personale, pregătite sa lucreze din pasiune alaturi de copilului tău.
 • Vă invităm în casa noastră, un univers al copilăriei plin de culoare si veselie, cald și afectuos!
 • Pașii spre școală ghidați de noi vor amprenta edificiul personalității preșcolarului tău care, din toamnă, devine școlar.

Despre noi

Central Art Studio s-a născut din dorința de a conserva valorile și etica prin artă, dar și din multă iubire pentru copii. Am creat o comunitate cu totul aparte dedicată în exclusivitate copiilor și nevoilor lor, în care zilnic îi așteptăm într-o atmosferă asemenea unei familii calde. Copiii sunt sursa noastră de inspirație și pentru ei ne reinventăm mereu.

Te așteptăm în familia Central Art Studio!

Informații CONTACT:

S.C. CENTRAL ARTS STUDIO S.R.L.
J40/9402/2014
CUI 33472913

RO77BTRLRONCRT0264943101

Adresa: str. Popa Soare nr. 29 (zona Piața Sf. Ștefan), sector 2, București

Pentru înscrieri:
Tel: 0745 633 737 / 0765 454 244
E-mail: office@centralartstudio.ro

Completează cererea de înscriere și noi îți vom trimite toate detaliile necesare!

[[[["field13","contains",""]],[["redirect_to",null,"http:\/\/www.centralartstudio.ro"]],"and"]]
1
Step 1

Formular de înscriere cursuri

Date părinte sau reprezentant legal

Nume

Prenume

Telefon

Date cursant

Nume complet

Vârstă

Acord primire informațiiAfla mai multe

Previous
Next

powered by FormCraft

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!