Andreea Maria Turianu și Victor Ilie

            Ne-am lăsat mereu inspirați de copii și de nevoile lor, iar dorul lor de casă ne-a determinat să creăm programul complet de after school și summer school, în care ei să se simtă în siguranță, în sânul familiei. Copilul din noi ne provoacă mereu să ne reinventăm, să nu uităm să râdem și să ne distrăm și astfel au luat naștere petrecerile animate pentru copii.

            Echipa noastră este familia copiilor care îi îndrumă zilnic cu blândețe prin joc și prin artă.                      Central Art Studio s-a născut din respect pentru educație și din dorința de a răspunde necesităților copiilor, mai exact, a viitoarelor generații de tineri. În urmă cu 8 ani, prima noastră piesă de teatru cu copii ne deschidea calea către un nou drum, ce ni se părea atât de familiar: lumea copiilor. Ulterior, prin cursurile de actorie, am creat și am pus în scenă diferite spectacole împreună cu copiii: „Crăciunul ca o poveste”, „Când jucăriile spun pa”, „Visul unei nopți de vară”, „Micul Prinț”, „Crăciun românesc” și „Noaptea de Sânziene”, „Crede și nu cerceta” prin suportul gazdelor noastre: Teatrul Nottara, Teatrul de Comedie, Arcub, Muzeul Țăranului Român, Casa de Cultură a Studenților București și Teatrul de Artă. Visul nostru s-a continuat organizând ateliere de teatru în școli, în cadrul programului „Școala altfel”, centre culturale și evenimente caritabile pentru adolescenți și tineri cu dizabilități.

            Fiind inspirată de copii în 2017 Andreea a lansat primul ei volum de piese de teatru pentru copii „Vocea Copilăriei – Teatru pentru copii mici și mari”

            „Vocea Copilăriei” este un manual de artă pe care Andreea, ca trainer de actorie îl propune cursanților ca metodă practică pentru punerea în scenă a spectacolelor.

            Încurajăm copiii prin artă să se lase purtați de imaginație, învățând lucruri noi, de la tehnica vorbirii în public, până la studierea atentă a comportamentului și a propriului rol în societate. Orice copil va ajunge să capete încredere în sine și în cei din jurul său, devenind stăpân pe situație și încrezător în propriile lui forțe, pentru că arta face diferența în personalitatea unui copil.

“Ce norocoasă sunt pentru că misiunea pe care mi-am ales-o să-mi fie meserie aduce lacrimi de bucurie pe obrajii unei mame. Sunt recunoascătoare pentru rolul pe care îl împlinesc zilnic și pentru sămânța pe care o sădesc în grădina fiecărui copil.”

Andreea Maria Turianu

Fondator și Director Educațional

“Fiecare suflet de copil emană puritate, fericire, sinceritate, sensibilitate și bucuria de a trăi în această lume. Noi, adulții, de cele mai multe ori uităm adevăratele sentimente și trăiri, uităm că viața nu este numai gri, ci are și alte culori. Credem că menirea noastră este să învățăm copiii, dar pe zi ce trece descopăr cât de mult mai avem noi de învățat de la ei.”

Victor Ilie

Fondator și Director Economic

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!