Termeni si condiții

Site-ul Central Art Studio este proprietatea firmei S.C. CENTRAL ART STUDIO S.R.L., cu sediul în str. Batiștei nr 35, sector 2, Bucuresti, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J40/9402/2014, CUI 33472913, numit pe parcursul acestor termeni și condiții centralartstudio.ro.

Adresa de contact: str. Popa Soare nr. 29, sector 2, București.
Tel: (+40) 765 131 768
Email: office@centralartstudio.ro

 

  1. Central Art Studio cu deviza Educație prin Artă este marcă înregistrată OSIM.

 

  1. Conținutul și design-ul centralartstudio.ro sunt proprietatea Central Art Studio și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe.

 

  1. În condițiile în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul centralartstudio.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viața privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat să trimiteți un email la office@centralartstudio.ro cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor Central Art Studio să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale conform Legii 365/2002 privind comerțul electronic.

 

  1. Acceptarea termenilor și condițiilor.

Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină. Accesul și utilizarea site-ului centralartstudio.ro sunt supuse urmatoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și conditiile de mai jos.

 

  1. Website-ul centralartstudio.ro.

Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului centralartstudio.ro, poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Centralartstudio.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

 

  1. Folosirea acestui website.

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare și de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a se înscrie prin intermediul unui formular online la cursurile furnizate de S.C. CENTRAL ARTS STUDIO S.R.L. Prin intermediul câmpului de căutare, din partea de sus a fiecărei pagini, se pot afla ușor și rapid informații despre cursurile și evenimentele organizate de Central Art Studio.
În calitate de utilizator, sunteți de acord să nu folosiți nici un program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului. Sunteți singurul răspunzător pentru activitatea desfășurată pe acest website.

 

  1. Drepturile proprietății intelectuale.

Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală S.C. CENTRAL ARTS STUDIO S.R.L. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial. 
Centralartstudio.ro își rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website.

 

  1. Schimbari ale site-ului.

Centralartstudio.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său.

  1. Cum protejăm informațiile colectate de la dvs.

Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la dvs. sunt de o importanță vitală pentru noi. Centralartstudio.ro nu oferă informația colectată unor terți fără consimțământul dvs. expres și prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor noștri, pe care o vom oferi către terțe rețele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizată doar ca ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre niciun utilizator individual.

 

  1. Politica de confidentialitate. 

S.C. CENTRAL ARTS STUDIO S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin intermediul formularelor online din cadrul website-ului conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. 

Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare online, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistrează să intre în baza de date S.C. CENTRAL ARTS STUDIO S.R.L. și să primească mesaje cu privire la produse și servicii, promoții, concursuri sau orice alte acțiuni editoriale și de marketing desfășurate în viitor de către S.C. CENTRAL ARTS STUDIO S.R.L.

 Dacă unele din datele dumneavoastră sunt incorecte sau incomplete, vă rugăm să ne informați cât mai curand posibil. Totodata, aveti dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la office@centralartstudio.ro sau prin poștă pe adresa societății noastre: S.C. CENTRAL ARTS STUDIO S.R.L., Str. Popa Soare, nr. 29, sector 2, București.

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!